PRETURI CARO Ice Land

Abonament* 3 sedinte x 50 min, 160 lei **

*Accesul la cursuri se face in baza unei rezervari/inscrieri telefonice (0723623712) si a unui abonament saptamanal preplatit dupa ce rezervarea a fost confirmata cu un reprezentant la Scolii de Patinaj EduSport.

La curs pot fi primite si persoane din afara listei de prezenta, in limita locurilor disponibile per serie – 1 sedinta initiere, 50 min este 65 lei **

Plata abonamentului se face anticipat, înaintea prezentarii la prima sedinta de curs, mentionand numele participantului, în contul:
IBAN: RO89INGB0000999903186729
Titular cont: Asociatia Clubul Sportiv Edusport
Banca: INGB CENTRALA

Avand in vedere stresul provocat de situatia imprevizibila a evolutiei SARS-CoV2 si a masurilor dispuse de autoritati privind combaterea epidemiei, ne dorim ca cei ce sunt dornici de miscarea pe gheata si de a invata sa patineze sa profite de urmatoarea perioada si sa participe intensiv la programele noastre.

Astfel, un abonament saptamanal, 3 sedinte, marti sau vineri si sambata si duminica, va fi 160 lei. Consultati PROGRAMUL AICI

**Tariful NU include accesul pe gheata (20 lei/sedinta) si /sau inchirierea patinelor (15 lei/sedinta). Acestea se platesc separat la casieria patinoarului.

(!) Abonamentele se pot utiliza doar in timpul saptamanii in care au fost achizitionate. Sedintele neefctuate nu se pot reporta/recupera decat in cazuri exceptionale ce tin de situatii de urgenta, a vremii nefavorabile sau alte motive care duc la reprogramarea cursurilor de catre organizatori.