Regulament Scoala de Patinaj EduSport – CARO Ice Land

Accesul la cursul de patinaj presupune acceptul dumneavoastră cu privire la regulamentele ACS EduSport, respectiv regulamentul patinoarului pe care se desfasoara cursul, precum şi prezumţia că aţi citit conţinutul regulamentelor afişate. Ca atare, orice reclamaţie ulterioară cu privire la menţiunile de mai jos nu poate şi nu va fi luată în considerare. 

Folosirea patinoarului şi a facilităţilor sale are un risc inerent, iar fiecare participare este pe riscul total al participanților.

Accesul pe patinoar se va face cu respectarea normelor în vigoare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.


PARTICIPAREA LA CURS

Accesul la curs se va face pe serii de câte 50 de minute și va fi limitat la grupuri conform normelor în vigoare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Înainte de accesul pe gheață, nu se pot forma grupuri mai mari de 6 persoane în așteptare.

Participantul la curs trebuie sa aiba varsta minima de 4 ani si capacitatea de a comunica si intelege ce ii transmite instructorul;

Accesul persoanelor sub 18 ani este permis doar cu acordul parintilor.

În cazul accesului pentru copii, responsabilitatea revine persoanelor care însoţesc copiii atât pentru integritatea în timpul patinajului, echipamentul de protectie pe care il va/nu-l va purta copilul pe parcursul cursului (patine, casca de protectie, genunchiere, cotiere, etc) , cât şi pentru starea de sănătate care să le permită practicarea sporturilor, chiar şi de agrement.

Adultii însoţitori vor semna „Declaraţia de asumare a răspunderii”, atât în nume propriu, cât şi în calitate de însoţitor al unui copil, după caz. De asemenea, acestia vor declara pe proprie raspundere daca cursantul este “Apt pentru efort fizic”care va declara pe proprie raspundere daca fiul/fiica sa este “Apt pentru efort fizic”.

Tutorele sau participantul trebuie sa informeze instructorul despre problemele de sanatate temporare si/sau daca apar probleme medicale in timpul desfasurarii cursului.

INSCRIEREA LA CURS

Inscrierea la cursuri se poate face telefonic, la numarul 0723 623 712.

Numarul locurilor este limitat pentru fiecare sedinta parte. Ocuparea locurilor se va face in ordinea inscrierii la cursuri.

PRETUL SI PLATA CURSULUI

Accesul la cursuri se face in baza unei rezervari/inscrieri telefonice (0723623712) si a unui abonament saptamanal preplatit dupa ce rezervarea a fost confirmata cu un reprezentant la Scolii de Patinaj EduSport.

Pretul abonamentelor este disponibil aici https://scoaladepatinaj.com/preturi-caro/

Rezervarea unui loc pentru urmatoarea saptamana se va face prin achizitionarea anticipata a abonamentului aferent acelei saptamani. In cazul in care abonamentul nu este achitat in perioada respectiva, locul este declarat din nou vacant, urmand sa inscriem urmatoarea persoana de pe lista.

!) Abonamentele se pot utiliza doar in timpul saptamanii in care au fost achizitionate. Sedintele neefectuate nu se pot reporta/recupera decat in cazuri exceptionale ce tin de situatii privind masurile de combatare a infectarii cu COVID, a vremii nefavorabile sau alte motive care duc la reprogramarea cursurilor de catre organizatori.

CONDIŢII DE ACCES PE GHEAŢĂ

Pe întreaga perioadă de patinaj cursantul este obligat să poarte masca de protecție (astfel încât să acopere nasul şi gura) si sa respecte condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului sănătăţii şi al ministrului afacerilor interne, emis în temeiul art. 13 şi art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare), respectiv normele în vigoare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Accesul pe gheaţă se poate face numai dacă patinatorii deţin echipament adecvat pentru patinaj (patine, ghete, mănuşi căşti pentru copii etc. în stare foarte bună).

Instructorii si asistentii patinoarului nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun fel de incident sau accident provocat prin abaterea participantilor la curs de la normele de mai sus. Mentionam ca, prin natura acestui sport, fiecare dintre cursanti poate prezenta un risc de accidentare, care poate fi minimalizat daca participantul la curs respecta indicatiile instructorilor si urmareste programul impus de catre acestia.

Intrarea pe patinoar se face doar pe baza abonamentului.

Intrarea pe patinoar se face doar pe poarta principala sau prin locul indicat de instructori. Este interzis accesul peste mantinela.

Toti copiii vor participa la cursuri echipati astfel: patine, manusi, tinuta sport, echipament de patinaj, fara bijuterii sau accesorii vestimentare care sa atarne. De asemenea, parul trebuie sa fie strans.

Avand in vedere faptul că patinoarul este neacoperit, calitatea gheții depinde și de condițiile meteorologice. Așadar, organizatorii își rezervă dreptul de a aduce modificări programului de funcționare al patinoarului;

REGULI IN TIMPUL CURSULUI

Servirea de mancare si bauturi pe aria ghetii nu este permisa in timpul antrenamentelor. Instructorii vor oferi pauze organizate pentru hidratare;

Participantii la curs nu au voie sa foloseasca, pe gheata, obiecte straine patinoarului;

Participantii la curs trebuie sa comunice cu instructorul si sa fie foarte atenti la indicatiile acestuia;

Sa se respecte organizarea cursului si sa se evite interactionarea dintre parinti si copii;

Jocul pe gheata nu este permis cu exceptia cazurilor in care face parte din pregatirea cursului;

La intrarea sau ieşirea de pe gheaţă circulaţi cu patinele numai pe zonele protejate cu cauciuc.

Parasirea ghetii inainte de finalizarea cursului (in cazul nevoilor urgente- de folosire a toaletelor) se face prin invoirea de la instructor si numai in prezenta tutorelui.

Asociatia Clubul Sportiv EduSport isi rezerva dreptul de a fotografia si inregistra audio-video cursurile si spectacolele. Materialele vor fi utilizate pentru promovarea activitatii.

In sezonul 2022-2023, comunicarea informatiilor cu privire la activitatea Scolii de Patinaj se va face prin e-mail, sms, pe site-ul www.scoaladepatinaj.com si pe pagina de facebook a Scolii de Patinaj https://www.facebook.com/ScoaladePatinaj .

DISPOZIŢII FINALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul sau de a evacua din incinta patinoarului orice persoană care nu respectă regulile mentionate in prezentul regulament, fără restituirea sumelor încasate.

Prevederile prezentului Regulament se completează cu actele normative în vigoare.