Regulament Scoala de Patinaj EduSport

1. Copilul minor trebuie sa aiba acceptul parintelui de a intra pe gheata si de a participa la curs, iar parintele este raspunzator pentru aceasta initiativa si pentru echipamentul de protectie pe care il va/nu-l va purta copilul pe parcursul cursului (patine, casca de protectie, genunchiere, cotiere, etc);

2. Participantul la curs trebuie sa aiba varsta minima de 4 ani si capacitatea de a comunica si intelege ce ii transmite instructorul;

3. La prima sedinta de curs, parintele/tutorele legal va completa o fisa de inscriere, in care va declara pe proprie raspundere daca fiul/fiica sa este “Apt pentru efort fizic”.

4. Tutorele sau participantul trebuie sa informeze instructorul despre problemele de sanatate temporare si/sau daca apar probleme medicale in timpul desfasurarii cursului.

5. Inscrierea la cursuri se poate face doar online pe site-ul www.scoaladepatinaj.com

6. Numarul locurilor este limitat pentru fiecare grupa/ora in parte. Ocuparea locurilor vacante se va face in ordinea inscrierii la cursuri.

7. Taxa de membru se achita o singura data pe sezon, la inscrierea la cursurile noastre, indiferent de momentul inscrierii la cursuri si este valabila in perioada octombrie 2022- mai 2023.

8. Abonamentele se pot utiliza doar in cadrul unui singur modul de 2 saptamani, conform perioadei pentru care se achizitioneaza abonamentul.

9. Sedintele neefectuate in cadrul modului pentru care au fost achizitionate nu se pot reporta/recupera in cadrul modulelor urmatoare.

10. In cazul in care se lipseste din motive medicale, se poate recupera o singura sedinta/modul, doar in cadrul modulului respectiv.

11. Rezervarea locurilor pentru urmatorul modul se face prin achizitionarea unui nou abonament in ultima zi a modulului curent. In cazul in care abonamentele nu sunt achitate in perioada respectiva, locul este declarat din nou vacant, urmand sa inscriem urmatoarea persoana de pe lista. Regula se aplica atat pentru non-membri, cat si pentru membri.

12. Prezenta la curs se face cu minimum 20 minute inainte de intrarea pe gheata, pentru efectuarea incalzirii. Incalzirea se efectueaza de fiecare copil, in mod independent (sub supravegherea parintilor).

13. Grupa/ ora la care va fi incadrat cursantul, va fi comunicata dupa inscriere, urmand ca programarea finala a orei sa fie stabilita dupa testarea efectiva a cursantului (in prima ora de curs).

14. Selectia cursantilor pentru grupele de “Avansati” va fi realizata de catre antrenorul acestei grupe, in baza unor elemente tehnice pe care trebuie sa le execute sportivii.

15. Avansarea copiilor de la o grupa la alta se va face de catre instructori doar in momentul in care cursantul va realiza corect elementele tehnice necesare pentru elementele lucrate la urmatoarea grupa.

16. Fiecare instructor se va ocupa de un numar de 12-14 cursanti/sedinta (la primii pasi, incepatori si intermediari). La grupele de avansati, instructorul va decide numarul de copii selectati in aceste grupe, in functie de nivelul cursantilor (aprox 20 de copii/instructor).

17. Intrarea pe patinoar se face doar pe baza abonamentului. Pretul abonamentului include intrarea pe patinoar si antrenamentul. Inchirierea patinelor NU este inclusa in abonament.

18. Intrarea pe patinoar se face doar pe poarta principala sau prin locul indicat de instructori. Este interzis accesul peste mantinela.

19. Toti copiii vor participa la cursuri echipati astfel: patine, manusi, tinuta sport, echipament de patinaj, fara bijuterii sau accesorii vestimentare care sa atarne. De asemenea, parul trebuie sa fie strans in coc.

20. La grupele de intermediari si avansati sunt obligatorii patinele speciale de patinaj artistic.

21. Servirea de mancare si bauturi pe aria ghetii nu este permisa in timpul antrenamentelor. Instructorii vor oferi pauze organizate pentru hidratare;

22. Participantii la curs nu au voie sa foloseasca, pe gheata, obiecte straine patinoarului;

23. Participantii la curs trebuie sa comunice cu instructorul si sa fie foarte atenti la indicatiile acestuia;

24. Sa se respecte organizarea cursului si sa se evite interactionarea dintre parinti si copii;

25. Jocul pe gheata nu este permis cu exceptia cazurilor in care face parte din pregatirea cursului;

26. Patinele inchiriate de la patinoar trebuie pastrate cu grija, nefiind acceptata pasirea cu ele pe gresia, marmura sau in alte spatii din afara ariei patinoarului;

27. Parasirea ghetii inainte de finalizarea cursului (in cazul nevoilor urgente- de folosire a toaletelor) se face prin invoirea de la instructor si numai in prezenta tutorelui.

28. Instructorii si asistentii patinoarului nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun fel de incident sau accident provocat prin abaterea participantilor la curs de la normele de mai sus. Mentionam ca, prin natura acestui sport, fiecare dintre cursanti poate prezenta un risc de accidentare, care poate fi minimalizat daca participantul la curs respecta indicatiile instructorilor si urmareste programul impus de catre acestia.

29. Asociatia Clubul Sportiv EduSport isi rezerva dreptul de a fotografia si inregistra audio-video cursurile si spectacolele. Materialele vor fi utilizate pentru promovarea activitatii.

30. In sezonul 2022-2023, comunicarea informatiilor cu privire la activitatea Scolii de Patinaj (cursuri, serbari, modificari in program, etc) se va face prin sms, e-mail, pe site-ul www.scoaladepatinaj.com si pe pagina de facebook a Scolii de Patinaj https://www.facebook.com/ScoaladePatinaj .