PROGRAMUL CURSURILOR DE PATINAJ- Sezonul 2019-2020

Sambata si Duminica Grupa
8:30 – 10:00 Avansati Gold
10:10 – 11:00 Primii pasi
Intermediari Silver
Avansati Silver
11:05 – 11:55 Incepatori
Intermediari Bronze
Avansati Bronze
*Programul cursurilor poate suferi modificari, in acest caz cursantii vor fi anuntati in cel mai scurt timp posibil. Sedințele care n-au fost tinute din motive obiective, vor fi reprogramate la o data ulterioara.

* Grupa/ ora la care va fi incadrat cursantul, va fi comunicata dupa inscriere, urmand ca programarea finala a orei sa fie stabilita dupa testarea efectiva a cursantului (in prima ora de curs).

* Selectia cursantilor pentru grupa “Avansati Gold” va fi realizata de catre antrenorul acestei grupe, in baza unor elemente tehnice pe care trebuie sa le execute sportivii.

* Avansarea copiilor de la o grupa la alta se va face de catre instructori doar in momentul in care cursantul va realiza corect elementele tehnice necesare pentru elementele lucrate la urmatoarea grupa.

* Fiecare instructor se va ocupa de un numar de 12-14 cursanti/sedinta (primii pasi, incepatori, intermediari). La grupele de avansati, instructorul va decide numarul de copii selectati in aceste grupe, in functie de nivelul cursantilor (aprox 20 de copii/instructor).

4 răspunsuri la PROGRAMUL CURSURILOR DE PATINAJ- Sezonul 2019-2020

  1. Popescu Diana zice:

    Exista cursuri de initiere pentru adulti?
    Multumesc.

  2. Da, Diana, exista si astfel de cursuri, dar nu sunt sustinute de catre Scoala de Patinaj. Pt cursuri adulti te rugam sa te adresezi antrenoarei Seriziana Mihalache, vei primi un email cu datele de contact. Multumim pt intelegere!

  3. iuliana furnigea zice:

    Buna ziua!Va rog frumos sa imi trimiteti si mie datele de contact.Multumesc frumos

Comentariile sunt închise.