Școala de Patinaj își redeschide porțile (sezonul 2016-2017)

Bine, adevărat, vorbim doar despre poarta de la intrarea de pe patinoarul din Afi Palace, Cotroceni on Ice, dar ați înțeles că revenim pe gheață și abia așteptăm să învățăm pitici și ceva mai măricei frumoasele taine ale sportului pe două lame.

Anul trecut am reușit să învățăm o multitudine de piticoți să-și țină echilibrul pe patine și poate chiar pe mai mulți să îndrăgească cele 50 de minute de mișcare organizată și supravegheată de instructorii noștri. Am reușit, de asemenea, să antrenăm trei grupe pentru a susține un minunat spectacol de 1 Decembrie de care întregul Mall s-a bucurat enorm si multe alte festivitati.

Echipa Școlii se pregătește deja să instruiască copilași noi și să îi învețe mai departe pe veterani. Evident că vom avea la fel de multă răbdare- poate chiar mai multă, că doar venim din vacanță :), trasee interactive și figuri impresionante care nu doar că ii vor face pe participanti sa se descurce singuri pe gheață, dar vor ajuta și la dezvoltarea armonioasă a corpului și la câștigarea încrederii în propriile forțe.

Anul acesta 1511676_1212381908789406_8540935477388750646_nvă așteptăm cu un total de 6 module, împărțite astfel încât să învățăm să ne distrăm în siguranță pe gheață, să avem timp și de evadări din oraș, să facem și serbări tematice și cu ceva determinare și seriozitate din partea tuturor celor implicați, să avem și câteva spectacole.

Nu uitați să vă înscrieți din timp și să completați formularul nostru. Ne străduim să organizăm lucrurile cât mai bine și nu am reuși niciodată asta fără ajutorul vostru.

Ne vedem pe gheață!

Echipa Școlii de Patinaj

Acest articol a fost publicat în NOUTATI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s